JAVNI POZIV NA OBELEŽAVANJE SVETSKOG DANA FIZIOTERAPIJE

September 4, 2014

04.09.2014.
JAVNI POZIV NA OBELEŽAVANJE SVETSKOG DANA FIZIOTERAPIJE
Poštovane koleginice i kolege!

U nastojanju da promovišemo fizioterapeutsku struku i istaknemo značaj fizioterapeuta ne samo u lečenju već i u prevenciji mnogih stanja i oboljenja, Udruženje diplomiranih fizioterapeuta Srbije u saradnji sa Medicinskim fakultetom u Novom Sadu, 08. 09. 2014. godine u prostoru Dunavskog parka u Novom Sadu obeležiće Svetski dan fizioterapeuta, u periodu od 13 – 16 h.

Tom prilikom kroz različite tematske sadržaje (značaj pihofizičke pripreme trudnica, prevencija urinarne inkontinencije, motorni razvoj deteta, sportske povrede, degenerativni reumatizam, osteoporoza, loša držanja kod školske dece i sl.) fizioterapeuti će posetiocima bazara fizioterapije prižiti praktične savete za konkretne zdravstvene probleme iz domena rada fizioterapeuta.

Uz slogan „NIKAD NIJE KASNO ZA POKRET“, radno ćemo obeležiti svoj dan i promovisati diplomirane fizioterapeute i Udruženje diplomiranih fizioterapeuta Srbije podstičući građane na aktivnost i brigu o sopstvenom zdravlju.
Ovom prilikom vas pozivamo da svojim prisustvom učinite ovaj događaj svečanijim, obavestite o njemu osobe koje bi od susreta sa fizioterapeutima imale zdravstvenu korist, pružite podršku kolegama i podelite sa nama zadovoljstva fizioterapeutske profesije.

Zahvaljujemo se: Medicinskom fakultetu u Novom Sadu i sponzorima na podršci, organizacionom odboru na predanom radu, Društvu fizioterapeuta Srbije na razumevanju.

U želji i nastojanju da nam trud i zalaganje, uz kontinuiranu edukaciju i usavršavanje, obezbede mesto koje nam u sistemu zdravstvene zaštite pripada,
ČESTITAM VAM MEĐUNARODNI DAN FIZIOTERAPEUTA !

Predsednica UDFS-a
Dušica Perović

Posted in vesti