JAVNI POZIV NA OBELEŽAVANJE SVETSKOG DANA FIZIOTERAPIJE

September 6, 2014

06.09.2014.
JAVNI POZIV NA OBELEŽAVANJE SVETSKOG DANA FIZIOTERAPIJE
Poštovani građani, prijatelji, kolege, saradnici, poznanici… mame, tate, bake, deke, sportisti, unuci i unuke, penzioneri, radno aktivni i svi ostali koji cenite ono što rade fizioterapeuti, želimo da vas pozovemo na obeležavanje Međunarodnog dana Fizioterapeuta pod sloganom “Nikad nije kasno za pokret!”.

U ponedeljak, 08. septembra 2014. godine od 13 do 16 časova u okviru Dunavskog parka u Novom Sadu imaćete prilike da sa članovima Udruženja na informativnim štandovima, sa odgovarajućim tematskim celinama iz oblasti kojima se bavimo, popričate o svim aspektima fizioterapije.
Aktivisti udruženja će vam biti na raspolaganju za sve nedoumice, probleme koje imate, a da se tiču fizioterapije ili pak za demonstraciju praktičnih saveta i vežbi koje vam mogu pomoći. Ujedno ćete imati prilike na našim štandovima da besplatno izmerite krvni pritisak ukoliko želite.

Pridružite nam se u obeležavanju praznika svih nas i informišite se pobliže o samom obrazovanju, poslu i odgovornostima fizioterapeuta, kao i o radu Udruženja, ciljevima i perspektivi fizioterapeutske prakse u Srbiji.

Pozvani su svi, mladi i stari, jer NIKAD NIJE KASNO ZA POKRET!

Posetite nas!

Posted in vesti