Održana je treća redovna Skupština UDFS-a

June 14, 2017


Treća po redu Skupština Udruženja održana je u subotu (10.6.) u 10h na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu.
Svi prisutni imali su priliku da dobiju uvid u jednogodišnji rad Udruženja, postave pitanje I dobiju odgovore na sve nedoumice.
Skupštini je prisustvovao počasni clan UDFS-a prof dr Svetlana Popović-Petrović, koja je ovom prilikom u ime svog brata profesora dr Stevana Popovića primila zahvalnicu Udruženja.
Takođe skup je svojim prisustvom uveličala I profesorka Aleksandra Mikov, šefica katedre Medicinske rehabilitacije.

Nakon dela u kom su organi Udruženja prezentovali svoje izveštaje, te nakon što su iscrpljene sve tačke Dnevnog reda, svim prisutnima se obratio dr Petar Dinić kako bi prezentovao Master studije Integrativnog Holističkog pristupa zdravlju o kom je ranije bilo reči (više o programu na sledećem linku: http://udfsrbija.com/master-akademske-studije-integrativni-holisticki-pristup-zdravlju/  )
Dr Dinić je iskoristio priliku I prisutne edukovao o pojmu hiropraktike I njene bliske povezanosti sa našom strukom. Ostao je mali žal što se studenti nisu pojavili u većem broju, jer smatramo da su ostali uskraćeni za mnogo korisnih informacija.

Ovom prilikom želeli bismo da se zahvalimo dr Petru Diniću, na iscrpnom predavanju, kao I profesorkama Petrović I Mikov što su svojim prisustvom uveličale I dale na značaju našem jednogodišnjem okupljanju

Udruženje nastavlja istim žarom u dalje borbe za struku i mesto pod nebom koje nam pripada.

Tim UDFS-a