Članstvo

Član UDFS može postati svako ko je diplomirani terapeut rehabilitacije (diplomirani fizioterapeut), master terapeut (master fizioterapeut) ili doktor medicinskih nauka iz oblasti fizioterapije i srodnih disciplina. Ujedno član UDFS može postati svako ko trenutno pohađa osnovne akademse studije fizioterapije (najmanje 240 ESPB) , master fizioterapije (najmanje 60 ESPB) ili doktorske studije odgovarajućih programa na univerzitetima u Republici Srbiji ili u inostranstvu.
Udruženje čine: redovni članovi, studenti Akademskih studija fizioterapije Univerziteta u Novom Sadu (alternativno i drugih univerziteta na teritoriji Republike Srbije koji imaju formiran studijski program Fizioterapije), vanredni članovi, počasni članovi, dobrotvorni članovi i članovi u penziji.

 

Zainteresovana osoba samo treba da odštampa jednu od pristupnica sa linka ovde (latinica / ћирилица), popuni je čitko štampanim slovima i pošalje je na adresu UDFS sa svojeručnim potpisom. U prilogu ispunjenoj pristupnici potrebno je dostaviti fotokopiju diplome (za svršene diplomce i/ili zaposlene) ili fotokopiju prve strane indeksa sa fotografijom i poslednje strane sa poslednjim overenim semestrom.

U roku od 7 kalendarskih dana od prijave za upis u registar udruženja pristići će odgovor o prijemu u Udruženje. Nakon uplate propisane šestomesečne (600din) ili godišnje članarine (1200din) se stiče status člana UDFS definisan Statutom.

Zaposleni članovi Udruženja mogu članarinu redovno izmirivati na mesečnom nivou putem adminstrativne zabrane na lični dohodak u iznosu od 100 din mesečno.

 

Primerak pravilno popunjene uplatnice za tekući period:

01.01.-30.06.2015 copy 2

 

Zainteresovani članovi za kreiranje ličnog kontakta u dobrovoljnom javnom registru trebaju poslati zvaničan zahtev na adresu Udruženja iz obrasca sa ispunjenim potrebnim podacima. Sva pravila koja uređuju način dobrovoljnog pristupanja registru i način objavljivanja podataka u okviru kontakta uređuju odredbe Pravilnika o administriranju internet prezentacije Udruženja koji možete pronaći na sledećem linku:   http://udfsrbija.com/pravilnici/

 

Neophodni obrazac možete preuzeti ovde (latinica / ћирилица)